• Cornel Paunescu Prof. univ. dr. ing.

  Presedintele
  Uniunii Geodezilor din Romania

         Stimați colegi,
          Ne-am obișnuit deja, ca în fiecare an în noiembrie să mergem la Iași, unde Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului a reușit să polarizeze de mulți ani, prin eforturi deosebite, lumea geodezilor să participe la un dialog pe teme de actualitate în profesia noastră. Uniunea Geodezilor este onorată să participe și anul acesta la eveniment în calitate de coorganizator, ca întotdeauna.
         Organizația noastră a reușit să fie partener la organizarea unor evenimente importante în ultimii ani, astfel că am devenit vizibili pe plan internațional. Debutul evenimentelor a avut loc la Iași în noiembrie 2016, când s-a organizat în același timp cu GEOMAT 2016 întâlnirea Comisiei 3 FIG și întâlnirea Asociației Europene a Topografilor, EGOS. UGR dorește să organizeze și alte evenimente de anvergură pentru ca într-un viitor apropiat să putem organiza în România o săptămână de lucru (working week) a FIG.
         Vă aștept la GEOMAT 2018, unde sunt convins că vom avea de dezbătut subiecte de actualitate, de interes pentru comunitatea geodezilor, care sperăm să fie cât mai numeroasă, și anul acesta!

ORGANISERS

CO-ORGANISERSSPONSORS